Померла дівчинка, на яку в дитсадку Кременчука впало дерево

Померла дівчинка, на яку в дитсадку Кременчука впало дерево

Уточнено
Померла дівчинка, на яку в дитсадку Кременчука впало дерево
. ГУ НП у Полтавській області

Дівчинка, на яку 21 жовтня на території дитячого садка у Кременчуці впав каштан, померла. У лікарні вона перебувала менше доби. Про це Суспільному повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

Після падіння дерева чотирирічна дівчинка перебувала у реанімації Кременчуцької дитячої лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою. У цей же медзаклад відвезли і п'ятирічного хлопчика. У нього перелом правої стегнової кістки. Він у травматологічному відділенні лікарні, розповіла Суспільному заступниця директора закладу Ірина Роман.

«Працівники поліції ретельно обстежили місце події і опитали свідків. Нині з’ясовують всі обставини цієї ситуації», – розповів Суспільному Юрій Сулаєв.
Відділення поліції у Кременчуці
Відділення поліції у Кременчуці. Суспільне Полтава

За його словами, через загибель дитини справу перекваліфіковувати не будуть. Кримінальне провадження розпочали за частиною другою статті "Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей". Санкція – від трьох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той же строк із позбавленням права обіймати певні посади до трьох років або без такого.

Що відомо:

  • Близько 12-ї години 21 жовтня в одному з дитсадків у Кременчуці упало дерево. Травмувалися хлопчик, дівчинка та вихователька.
  • Загалом на подвір'ї під час прогулянки були 18 дітей та вихователі. Хлопчика та дівчинку доставили до Кременчуцької дитячої лікарні.
На початок