"Динамо" мінімально програло "Барселоні" і опустилося на останнє місце у Лізі чемпіонів: відео

"Динамо" мінімально програло "Барселоні" і опустилося на останнє місце у Лізі чемпіонів: відео

"Динамо" мінімально програло "Барселоні" і опустилося на останнє місце у Лізі чемпіонів: відео
. ФК "Динамо"

Українські клуби все ще не забивають у сезоні Ліги чемпіонів.

"Динамо" зазнало поразки від "Барселони" у матчі третього туру Ліги чемпіонів. Київська команда програла з рахунком 0:1 на "Камп Ноу".

Кияни випереджали каталонців за підсумками стартових двох турів. "Динамо" вдалося набрати очко у першому турі проти "Бенфіки" перед розгромом від "Баварії", у той час, як "Барселона" програла обидва матчі.

"Барселона" та "Динамо" втретє зустрічалися між собою у двох останніх розіграшах Ліги чемпіонів. У сезоні 2020/21 кияни програли обидва матчі каталонцям, причому на "Камп Ноу" чемпіони України програли з мінімальною різницею м'ячів - 1:2.

Кияни відчули тиск від каталонців у перші ж хвилини зустрічі. Георгій Бущан кілька разів рятував "Динамо" від пропущеного голу. Але не зміг цього зробити на 36-й хвилині: у другій фазі атаки навіс Жорді Альби на Жерара Піке став гольовим - 1:0.

Подвоїти перевагу "Барселона" могла на старті другого тайму. Георгій Бущан помилився під час виходу з воріт, чим ледь не скористався Ансу Фаті. Фланговий форвард каталонців пробивав упритул через себе, але м'яч пройшов повз воріт.

Загалом у другому таймі ані каталонці, ані кияни не створили суттєвих гольових загроз біля воріт одна одної. У підсумку матч закінчився мінімальною поразкою "Динамо".

Ліга чемпіонів. Третій тур

"Барселона" - "Динамо" 1:0

Гол: Піке, 36

Відео матчу "Барселона" - "Динамо"

У турнірній таблиці "Динамо" опустилося на останнє місце. "Барселона" тепер третя і залишиться на цій позиції, незалежно від результату матчу "Бенфіка" - "Баварія".

Група E. Турнірна таблиця

  1. "Баварія" (Німеччина) - 6 очок (2 матчі), 8:0 різниця м'ячів
  2. "Бенфіка" (Португалія) - 4 очки (2), 3:0
  3. "Барселона" (Іспанія) - 3 очки (3), 1:6
  4. "Динамо" (Україна) - 1 очко (3), 0:6
На початок