Президент Філіппін запропонував вакцинувати людей проти COVID-19 уві сні

Президент Філіппін запропонував вакцинувати людей проти COVID-19 уві сні

Президент Філіппін запропонував вакцинувати людей проти COVID-19 уві сні
. АР

Президент Філіппін Родріго Дутерте запропонував вакцинувати уві сні людей, які відмовляються від щеплень проти коронавірусу.

"Пошукайте їх у своєму селі, підемо туди, поки вони сплять, і зробимо їм ін'єкції уві сні. Якщо вони не хочуть, підемо до них додому і зробимо ін'єкцію вночі. Я зроблю це, я очолю ініціативу", — заявив Дутерте, передає CNN.

При цьому, як заявляв державний департамент країни з охорони здоров'я, вакцинація на Філіппінах є необов'язковою, а сам Дутерте визнав, що країни не вистачає вакцин, оскільки влада провалила організацію відповідної кампанії.

Масова вакцинація населення від коронавірусу на Філіппінах стартувала 1 березня 2021 року. Станом на 10 жовтня понад 23,1 мільйона філіппінців були повністю вакциновані, близько 26,4 мільйона осіб отримали першу дозу.

Що відомо

  • Стратегічна консультативна група експертів по імунізації Всесвітньої організації охорони здоров'я рекомендувала отримувати додаткову дозу будь-якої вакцини проти коронавірусу людям з ослабленим імунітетом.

Читайте також

"Україна досягла тригеру для початку локдауну". Інфекціоніст про нову хвилю COVID-19 і карантин

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!Станом на 10 жовтня понад 23,1 мільйона філіппінців були повністю вакциновані проти COVID-19, тоді як близько 26,4 мільйона осіб отримали першу дозу

На початок