"А-ба-ба-га-ла-ма-га" видає нову дитячу книгу Дж. К. Ролінґ одночасно з усім світом

"А-ба-ба-га-ла-ма-га" видає нову дитячу книгу Дж. К. Ролінґ одночасно з усім світом

"А-ба-ба-га-ла-ма-га" видає нову дитячу книгу Дж. К. Ролінґ одночасно з усім світом
.

Книжку одночасно опублікують у багатьох країнах світу, включно з Україною, і це буде унікальний всесвітній видавничий феномен, розповідають у видавництві.

""А-ба-ба-га-ла-ма-га" з великою радістю і пританцьовуванням повідомляє, що у вівторок 12 жовтня 2021 року вийде в світ нова дитяча книжка Дж. К. Ролінґ "Різдвяна свинка". Це перший дитячий роман Дж. К. Ролінґ після серії про Гаррі Поттера", — пише "А-ба-ба-га-ла-ма-га".

"Різдвяна свинка" – зворушлива гостросюжетна історія про любов хлопчика до своєї улюбленої іграшки, яка несподівано пропала. У видавництві "А-ба-ба-га-ла-ма-га" зазначають, що книжку адресовано наймолодшим школярам, проте її захоплено "проковтне" ціла родина, адже її написала найкраща оповідачка світу.

Книжку буде видано в подарунковому форматі з суперобкладинкою та чорно-білими ілюстраціями Джима Філда.

А на своїй інстаграм-сторінці "А-ба-ба-га-ла-ма-га" проводить розіграш цієї книжки:

Що відомо

  • Сюжет книги — головний герой Джек дуже любить свою дитячу іграшку Галну Слинку, яку він кличе ГС. Вона завжди була біля нього, у добрі й лихі часи. Але одного Святвечора сталася жахлива річ — ГС пропала. Однак у ніч перед Різдвом трапляються різні дива й несподіванки, коли все довкола оживає, навіть іграшки. У найновішої Джекової іграшки на ім’я Різдвяна Свинка народжується зухвала ідея — вони разом із Джеком вирушають у страшенно ризиковану подорож до чарівної Країни Загублених, щоб порятувати улюблену ГС від жахливого Згубника.
  • Авторка книги Дж. К. Ролінґ відома серією з семи книжок про Гаррі Поттера, продажі яких сягнули за півмільярда примірників. Твір переклали на понад 80 мов, і на його основі відзняли вісім блокбастерів.
  • Письменниця також написала три супутні книжки, видані з благодійною метою, включно з "Фантастичними звірями і де їх шукати", що надихнули її на створення нової серії фільмів. Згодом історія життя дорослого Гаррі була відтворена в театральній виставі "Гаррі Поттер і прокляте дитя", яку Дж. К. Ролінґ написала разом зі сценаристом Джеком Торном та режисером Джоном Тіффані.
  • Про ілюстратора: Джим Філд – нагороджений численними призами ілюстратор, дизайнер і режисер анімації. Його перша книжка-картинка "Гей, коти!" була нагороджена Кумедним призом книжкового фонду Роальда Дала. Відтоді він проілюстрував чимало відомих дитячих бестселерів. Джим виростав у Фарнборо, працював у Лондоні, а зараз живе в Парижі з дружиною і донькою.

Читайте також

Хто такий Абдулразак Гурна: розповідаємо про нобелівського лавреата з літератури

Перекладач на обкладинці — ставити чи ні: інтерв'ю з українськими видавцями

На початок