Мер Рівного назвав дату початку опалювального сезону

Мер Рівного назвав дату початку опалювального сезону

Мер Рівного назвав дату початку опалювального сезону
. Суспільне Рівне

Опалювальний сезон у Рівному почнуть із понеділка, 18 жовтня. Про це 11 жовтня у коментарі журналістам сказав мер Олександр Третяк, інформує кореспондентка Суспільного.

Зі слів міського голови, на це рішення впливає ряд факторів, зокрема, і ряд державних вихідних, через які навчальні заклади будуть порожні.

У гідрометцентрі раніше повідомляли, що середньодобова температура уже понад три дні становить менше 8 градусів, тож закон дозволяє подавати тепло у квартири. Мер сказав, що це питання спеціалісти відстежують.

Як інформують на офіційному сайті мерії, через зниження температур тепло вже почали подавати у Центральну міську лікарню, пологовий будинок та Дитячу міську лікарню №1.

Інформація доповнюється...

Що відомо

  • У Хмельницькому 6 жовтня частково розпочали опалювальний сезон – теплопостачання підключили у дитячих садочках та лікарнях зі стаціонарним лікуванням.
  • У Тернополі опалювальний сезон 2021-2022 років стартував з 10 жовтня для лікувальних закладів, шкіл та дитячих садочків, повідомили в мерії.
  • У Луцьку від 11 жовтня, ДКП "Луцьктепло" розпочинає опалювальний сезон 2021-2022 років, переводить котельні в зимовий режим, що дозволить почергово забезпечити усіх споживачів теплом, повідомили на підприємстві. Рішення про старт опалювального сезону Луцькрада прийняла 30 вересня.
  • 8 жовтня у Житомирі перенесли старт опалювального сезону – з 11 жовтня планують почати опалювати дитячі садочки, школи та медзаклади. Опалення для населення подаватимуть залежно від погодних умов.
  • З понеділка, 11 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон. Тепло з'явиться в усіх житлових будинках та комунальних закладах міста.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок