На Київщині біля будинку Порошенка сталися сутички

На Київщині біля будинку Порошенка сталися сутички

На Київщині біля будинку Порошенка сталися сутички
. Поліція Київської області

У селі Козин на Київщині громадські організації влаштували "мирну акцію" біля будинку п’ятого президента, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка. Згодом там сталися сутички.

Про це повідомила поліція Київщини на своїй сторінці у Facebook.

"Опівночі в селі Козин розпочалася мирна акція двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події в країні", — поінформували в поліції.

Зазначається, що публічний порядок на місці забезпечують понад 60 працівників Обухівського райуправління поліції, поліції діалогу та спецпризначенців. За даними обласної поліції, між учасниками акції розпочався словесний конфлікт, який правоохоронці швидко припинили.

Згодом народна депутатка від "Євросолідарності" Ірина Геращенко оприлюднила відео сутички.

"Тітушки, яких вночі набирали в соцмережах на проплачені "акції", почали прориватися в будинок Петра Порошенка", — написала вона у Facebook.

За її даними, таких до "проплачених мітингів" залучили дітей.

"Ми вже звернулися до радника-уповноваженої з прав дитини Дарини Герасименко з вимогою негайно прибути в Козин і разом з поліцією убезпечити неповнолітніх від участі в провокаціях", — додала Геращенко.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок