Зустріч "Волині" з тернопільською "Нивою" завершилася нічиєю

Зустріч "Волині" з тернопільською "Нивою" завершилася нічиєю

Зустріч "Волині" з тернопільською "Нивою" завершилася нічиєю
. Фото/Скрін з трансляції ТК "Футбол"

Футбольний клуб "Волинь" зіграв домашній матч 13-го туру в Першій лізі 2021/22 проти тернопільської команди "Нива" з рахунком 1:1.

Матч відбувся в неділю, 10 жовтня, на стадіоні "Авангард" у Луцьку, – повідомили на офіційній сторінці волинського клубу у Facebook.

Перший гол на 64 хвилині гри потрапив у ворота "Волині" від суперника Ігоря Семенини. На 87 хвилині "хрестоносці" зрівняли рахунок: Олександр Кучеренко завдав удару по воротах "Ниви".

До старту гри "Нива" займала восьме місце у турнірній таблиці, "Волинь" закривала десятку кращих.

Довідково: ФК "Нива" – Тернопільський футбольний клуб, який заснували в 1978 році. 21 червня 2017 року на XXVI Конференції ПФЛ футбольний клуб "Нива" Тернопіль отримав статус професійної команди та був включений до складу Професійної футбольної ліги.

Що відомо

  • Поєдинок шостого туру Першої ліги України між футбольними клубами "Волинь" та "Металіст" завершився з рахунком 0:3 на користь харківських спортсменів.
  • В рамках четвертого туру Кубка України з футболу луцька "Волинь" програла команді з Маріуполя. Переможця визначили 22 вересня в серії пенальті.
  • Матч 11 туру Першої ліги між житомирським футбольним клубом "Полісся" та футбольним клубом "Волинь", який мав відбутися в Луцьку, перенесли. Причиною цього стало захворювання на COVID-19 групи гравців та через інші травми футболістів житомирської команди.
На початок