"Евакуації немає". У Харкові невідомі повідомили про замінування семи лікарень

"Евакуації немає". У Харкові невідомі повідомили про замінування семи лікарень

Доповнено
"Евакуації немає". У Харкові невідомі повідомили про замінування семи лікарень
. Суспільне Харків

У Харкові перевіряють інформацію про замінування лікарень. Більшість з них лікують хворих на коронавірус.

Цю інформацію Суспільному підтвердив очільник обласного Департаменту охорони здоров'я Максим Хаустов.

За його словами, повідомлення про замінування семи медзакладів поліцейські отримали 9 жовтня після обіду. Пацієнтів лікарень не евакуюють.

"Евакуації пацієнтів немає. У штатному режимі медики надають допомогу хворим у повному обсязі, госпіталізація у лікарні продовжується", — сказав Максим Хаустов.

"Це диспансер радіаційного захисту, обласна доросла та дитяча інфекційна лікарня, обласна дитяча клінічна лікарня (на вул. Озерянській), лікарні №17, 18 та 25. Виїхали туди спецбригади правоохоронців, вибухотехніки", — повідомив Хаустов.

Доповнено 15:22. У Харкові правоохоронці перевіряють інформацію не лише про замінування медустанов, а й про мінування супермаркету, повідомили у пресслужбі поліції Харківщини.

"9 жовтня близько 13:10 до поліції надійшов електронний лист з повідомленням про те, що у Харкові заміновані сім лікарень та один з супермармаркетів. Проводиться огляд приміщень та прилеглої території", — йдеться у повідомленні.

Доповнено 19:09. Вибухівки у лікарнях та супермаркеті у Харкові не знайшли, повідомили у поліції. Особи людей, які повідомили про замінування, встановлюють. Кримінальне провадження на цю годину ще не відкрили.

На початок