"Поділля" — "Альянс", "Агробізнес" — "Ужгород". Результати матчів

"Поділля" — "Альянс", "Агробізнес" — "Ужгород". Результати матчів

"Поділля" — "Альянс", "Агробізнес" — "Ужгород". Результати матчів
. Фото: Поділля

Сьогодні, 7 жовтня, два футбольні клуби з Хмельниччини: "Поділля" та "Агробізнес" у рамках 12 туру Першої ліги з футболу приймали у домашніх стінах команду "Альянс" з Сумської області та ФК "Ужгород" з Закарпаття.

Про це повідомляє пресслужба професіональної футбольної ліги України.

"Поділля" — "Альянс"

Гра відбувалася у Хмельницькому на стадіоні "Поділля".

У першому таймі Альянс першим створив небезпечний момент заробивши стандартне положення неподалік штрафного майданчика. Удар, який летів у рамку воріт на кутовий перевів голкіпер хмельничан. Пізніше гості знову створили момент поблизу воріт "Поділля". Після подачі з флангу, влучно пробити по воротах нападник "Альянсу" не зумів.

Небезпечний стандарт поблизу воріт гостей заробили хмельничани. Проте м'яч після удару пролетів повз ворота.

Другий тайм активніше почали господарі. Вже на 53 хвилині хмельничани не змогли скористатися виходом троє проти двох захисників. Надійно зіграли оборонці гостей.

Пізніше футболісти "Поділля" ледь не скористалися помилкою "Альянсу". Захисник хотів перервати подачу на яку також виходив воротар, але м'яч зрізався з ноги. Першим на підбирані опинився футболіст "Поділля", який намагався перекинути голкіпера. Удар вдався не влучним.

"Альянс" у другому таймі декілька разів небезпечно пробивав дальні удари, які вдало відбивав голкіпер хмельничан. Рахунок матчу — 0:0.

Огляд матчу:

"Агробізнес" — "Ужгород"

Гра відбулася на стадіоні "Юність" у Волочиську.

Стартові 15 хвилин поєдинку господарі більше контролювали м’яч, футболісти “Агробізнеса” спробували декілька разів загрожувати воротам “Ужгорода” дальніми ударами, які виявились неточними.

На 24 хвилині відкрити рахунок у матчі могла закарпатська команда: після подачі з кутового Віктор Хомченко влучив у поперечку, а на добиванні не вдалося заштовхнути м’яч у ворота.

Ще один момент мали “ужгородці” вже після подачі зі стандарту: головою пробивав Олександр Аксьонов, але підвела точність.

"Агробізнес" під занавіс першого тайму зміг вийти вперед: після навісу зі стандарту Богдан Семенець з кількох метрів пробив воротаря ужгородців — 1:0.

Перший гольовий епізод другого тайму створили гості: на перспективній ударній позиції був Віктор Ряшко, однак м’яч пролетів біля стійки.

Тривалий період обидві команди боролися переважно у центрі поля, без особливого наближення до воріт. Чудовий момент вирівняти паритет на табло закарпатська команда не використала на 80 хвилині, однак голкіпер зреагував на удар головою. А ще через дві хвилини Олег Мозіль врятував "Агробізнес" від забитого голу після удару у дев’ятку.

Все ж “Ужгород” таки зрівняв рахунок на 84 хвилині: після подачі з кутового — 1:1.

У компенсований закарпатська команда могла вдруге забити: після удару з-за меж штрафної м’яч влучив у поперечку.

Ще один шанс забити не реалізував Микола Гайдучик. Нападника вивели сам на сам, але він зміг переграти голкіпера, а добиванні Павло Тищук також не використав свій шанс відзначитись.

У підсумку, нічия 1:1 сусідів турнірної таблиці. “Ужгород” тепер має 6 залікових балів, залишаючись на останній сходинці, у активі “Агробізнеса” 8 очок, команда на передостанній позиції.

Огляд матчу:

Читайте також:

  • Українець Ярмолюк потрапив у список "Наступне покоління" – топ-60 молодих гравців від The Guardian
На початок