"Гірник-Спорт" із Полтавщини зіграв внічию з харківським "Металістом"

"Гірник-Спорт" із Полтавщини зіграв внічию з харківським "Металістом"

"Гірник-Спорт" із Полтавщини зіграв внічию з харківським "Металістом"
. ФК "Гірник-Спорт"

7 жовтня команда з Горішніх Плавнів "Гірник-Спорт" вдома зіграла внічию з "Металістом". Рахунок матчу - 1:1. Про це стало відомо із трансляції на офіційному ютуб-каналі Першої Ліги. Гра відбулась в рамках 13-го туру Першої ліги з футболу.

Загалом перед тринадцятим туром "Гірник-Спорт" перебував на тринадцятому місці Першої Ліги, маючи в своєму активі 12 очок. "Металіст" посідав перше місце здобувши 11 перемог в 12-ти матчах.

Олександр Кучер - керуючий командою "Металіст"
Тренер команди "Металіст" - Олександр Кучер. ФК "Металіст"

На 34-й хвилині рахунок відкрив півзахисник Єгор Твердохліб. У складі харків'ян у другому таймі відзначився Матеус Пейшото.

За результатами гри 7 жовтня команда з Полтавщини набрала тринадцять очок і перебуває нині на одинадцятій позиції. А "Металіст" з 33-ма очками продовжує лідирувати в чемпіонаті.

У наступному турі 11 жовтня"Гірник-Спорт" зіграє на виїзді проти київської команди "Оболонь-Бровар". А "Металіст" вдома прийматиме іншу команду з Полтавщини - кременчуцький "Кремінь".

Що відомо:

  • Перша Ліга – це друга за рангом футбольна ліга в Україні. За підсумками сезону 2020–2021 команди, які посядуть перші три місця вийдуть до Прем’єр-ліги, а ті, які будуть на останніх, – 15-му та 16-му, – вибувають до Другої ліги.
  • Минулого сезону "Металіст" за результатами виступів у Другій Лізі отримав можливість виступати в Першій Лізі. Це дебютний для команди сезон в чемпіонаті.
  • «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів минулий сезон Першої Ліги завершив на 9-му місці у турнірній таблиці.
На початок