У Чернігові попрощалися з поліцейським Артуром Єрохіним

У Чернігові попрощалися з поліцейським Артуром Єрохіним

У Чернігові попрощалися з поліцейським Артуром Єрохіним
. ФОТО: з Facebook

У Чернігові попрощались із загиблим Артуром Єрохіним, поліцейським, який загинув 2 жовтня, після побиття підлітками. О 13.30 біля Чернігівського моргу зібралися понад дві сотні людей. Провести загиблого в останню путь прийшли рідні, близькі та колеги.

Чоловіки працювали в поліції, на момент інциденту були у відпустці та цивільному одязі. Вийти на роботу з відпустки мали сьогодні – 4 жовтня. Батько загиблого Андрій Єрохін вважає, побиття Артура не випадковим.

"Вища міра покарання, якої у нас немає, яка не застосовується, розумієте? Кривдники - це не люди, це просто нелюди, хоча їм не має ще повноліття. Моє враження - це тільки замовлення, пов'язане з його трудовою діяльністю", – говорить батько загиблого Андрій Єрохін.

Безпосередній керівник Артура Єрохіна, цю версію відкидає.

"Це раптово виниклий конфлікт. Агресія дуже велика у наших людей. Якщо б хтось вчасно викликав поліцію та й взагалі допомогти розтягнути це все дійство, яке скоїлось", – говорить заступник начальника відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП в області Володимир Олійник.

Більше подробиць в сюжеті:

Що відомо:

На початок