На Волині призначили командира 14 бригади

На Волині призначили командира 14 бригади

На Волині призначили командира 14 бригади
. 14 ОМБр

Новопризначеним командиром 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, котра дислокується у місті Володимирі-Волинському, став підполковник Олександр Охріменко. Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомила офіцер служби зв'язків з громадськістю бригади Катерина Литвинчук.

З її слів, церемонія представлення, під час якої командир за військовою традицією урочисто прийняв бойовий прапор, відбулася 4 жовтня у Володимирі-Волинському.

"Олександр Охріменко – бойовий офіцер, грамотний та фаховий військовий. Пройшов всі посади в Збройних Силах України. Прийняв командування бригадою, відповідно буде очолювати бригаду там, де військові нестимуть бойові завдання", – зазначила старша лейтенантка.

Наразі 14 бригада, військові якої у повному складі влітку цього року повернулися у Володимир-Волинський, проходить період відновлення після 11 місяців службі на передовій, – додала Катерина Литвинчук.

Довідково: Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. У 2006 році з відзнакою завершив Одеський інститут Сухопутних військ, а також закінчив Національний університет оборони України ім.І.Черняховського. Отримав такі нагороди як: орден Богдана Хмельницького III ступеня, особисту вогнепальну зброю — пістолет Glock, відзнаки Міністерства оборони України "За військову доблесть", "Знак пошани", "За досягнення у військовій службі" І та II ступенів, "За зразкову службу", "За особливу службу" III ступеня.

Що відомо

  • 27 серпня командир 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, котра дислокується у місті Володимирі-Волинському, Сергій Войченко склав свої повноваження. Полковник залишив свою посаду у зв'язку з подальшим стаціонарним навчанням у виші.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.

На початок