Поліція Київщини відкрила справу через вбивство оленя в Чорнобильській зоні

Поліція Київщини відкрила справу через вбивство оленя в Чорнобильській зоні

Поліція Київщини відкрила справу через вбивство оленя в Чорнобильській зоні
. Фото: Дзеркало Медіа

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через жорстоке вбивство оленя на території Чорнобильського екологічного біосферного заповідника.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Працівники поліції затримали браконьєра після того, як почули постріли з рушниці на території Чорнобильського екологічного біосферного заповідника. У затриманого виявили відрізану голову оленя та скривавлені мішки з м'ясом та кістками.

"Ці тварини є малочисельними та знаходиться під охороною держави. Зараз, коли популяція оленів у Чорнобильській зоні тільки почала відновлюватись, браконьєри дозволяють собі так нахабно вдиратися на територію заповідника та знищувати фауну", – наголосили представники поліції.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 248 (Незаконне полювання) КК України. Мисливцю загрожує до 3-х років обмеження волі.

Читайте також

  • На Івано-Франківщині браконьєри поранили рідкісного птаха, який прилетів із Фінляндії.
  • На території Нацпарку "Джарилгацький" браконьєри наловили червонокнижної риби на 1,5 млн гривень.
  • На Волині браконьєри застрелили червонокнижну тварину.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок