Луганська "Зоря" провела в Запоріжжі тренування перед матчем з італійською "Ромою"

Луганська "Зоря" провела в Запоріжжі тренування перед матчем з італійською "Ромою"

Луганська "Зоря" провела в Запоріжжі тренування перед матчем з італійською "Ромою"
. Фото Суспільне Запоріжжя

Відкриті передматчеві тренування провели сьогодні футболісти луганської "Зорі" на тренувальній базі, що на Великому Лузі. Завтра, 30 вересня, вони гратимуть з італійською "Ромою" у другому турі групового етапу Ліги конференцій.

Матч відбудеться на запорізькому стадіоні "Славутич-Арена". Тренер "Зорі" Віктор Скрипник розповів, що після двох перемог поспіль в українському Чемпіонаті, його підопічні готові показати гідний результат у зустрічі проти фаворита групи.

"Я сподіваюся, що завтра у нас будуть шанси гарно зіграти. Це буде надзвичайно складно, але нічого неможливого немає. Завтра ми зустрінемось із топфаворитом. Зрозуміло, з ким ми маємо справу, розуміємо рівень, але ми готові показати гідну боротьбу".

Читайте також: "Зоря" програла норвезькому "Буде-Глімту" у дебютному матчі Ліги конференцій: відео

Також сьогодні в Запоріжжі передматчеву пресконференцію провів головний тренер італійської "Роми" Жозе Моуріньйо. Він зазначив, що тренерський склад провів серйозну роботу, проаналізувавши всі останні матчі.

Луганська "Зоря" провела в Запоріжжі тренування перед матчем з італійської "Ромою"
Фото Суспільне Запоріжжя

"Що треба було виправили, команда достатньо організована, й має намір отримати перемогу у завтрашньому матчі. Саме на цьому вони зараз сконцентровані. Не пам'ятаю, щоб колись було дуже просто перемагати. Й завтра також не буде просто", — сказав тренер італійців.

Читайте також: Жозе Моуріньо перетворив перші дні на посаді тренера "Роми" у шоу: відео
На початок