"Зоря" програла норвезькому "Буде-Глімту" у дебютному матчі Ліги конференцій: відео

"Зоря" програла норвезькому "Буде-Глімту" у дебютному матчі Ліги конференцій: відео

"Зоря" програла норвезькому "Буде-Глімту" у дебютному матчі Ліги конференцій: відео
. ФК "Зоря"

Луганці пропустили три м'ячі і забили лише під кінець.

Луганська "Зоря" із поразки почала виступи у дебютному розіграші Ліги конференцій. У першому турі луганці поступилися чемпіону Норвегії "Буде-Глімту".

Жеребкування звело "Зорю" та "Буде-Глімт" в одну групу. Перший матч луганці мали провести у Норвегії, а у другому колі мають зіграти вже у Запоріжжі.

Втратами луганців перед матчем із "Буде-Глімтом" стали голкіпер Микита Шевченко, який продовжує відновлюватися після травми. А також форвард Захеді Шахаб, який не відправився із командою у Норвегію на матч. А перед самою грою травми зазнав і фланговий захисник Жуніньйо.

Перший тайм "Буде-Глімта" та "Зорі" виявився рівним. Обидві команди нанесли по воротам одна одної майже однакову кількість ударів, хоча моменти господарів поля були гострішими.

Проте після перерви "Буде-Глімт" вийшов уперед і збільшив свою перевагу до двох м'ячів. На 48-й хвилині Ульрік Сальтнес відкрив рахунок у матчі після подачі з кутового.

А вже через хвилину рахунок став 2:0. Контратака "Буде-Глімта", після якої відзначився форвард Ола Сольбаккен.

На 60-й хвилині "Зорі" вдалося створити момент біля воріт "Буде-Глімта": Саядманеш поборовся за м'яч, віддавши його Кочергіну. Проте під удар півзахисника підкотився норвезьский захисник. А у наступній атаці "Буде-Глімт" відзначився утретє: Амаля Пеллегріно перекинув голкіпера луганців Мацапуру, зробивши рахунок 3:0.

Після того, як рахунок став 3:0, гра заспокоїлася. "Зоря" намагалася відіграти хоча б один м'яч і змогла це зробити - Артем Громов після виходу 2 в 1 перекинув голкіпера "Буде-Глімта". Але забити ще не вдалося.

Ліга конференцій. Перший тур

"Буде-Глімт" - "Зоря" 3:1

Голи: Сальтнес, 48, Сольбаккен, 49, Пеллегріно, 61 - Громов, 90+1

Що далі

  • Четвер, 30 вересня. Матч "Зоря" - "Рома" у другому турі Ліги конференцій.
На початок