Депутати Миколаївської облради звернуться до Кабміну. У чому причина

Депутати Миколаївської облради звернуться до Кабміну. У чому причина

Депутати Миколаївської облради звернуться до Кабміну. У чому причина
. Фото: Василь Філімон / Суспільне Миколаїв

Депутати Миколаївської обласної ради звернуться до Кабміну, Міністерства аграрної політики, а також до Національної академії аграрних наук з проханням проводити прозорі та чесні конкурси на посади керівників державних аграрних підприємств. Таке рішення прийняли депутати під час сьомої чергової сесії облради.

Про це з сесійної зали повідомляє кореспондентка Суспільного Ніна Булах.

За словами голови профспілкового комітету державного підприємства "Дослідне господарства "Зорі над Бугом", трудовий колектив підприємства незадоволений рішенням про призначення на посаду директора Сергія Коцюби.

"Це людина, яка не має відповідного досвіду, освіти. Трудовий колектив проти рішення, яке було прийнято не правильно, були порушення під час конкурсу. Ми вважаємо, що це не просто призначення нового директора, а це рейдерське захоплення господарства", ‒ сказала голова профспілкового комітету.

Також представники трудового колективу звернулися з проханням до депутатів посприяти проведенню нового конкурсу на посаду директора підприємства.

Читайте також: "У сквері "Вітрильному", що в Миколаєві, незаконно видалили дерева — держекоінспекція"

Трудовий колектив державного підприємства підтримав народний депутат Артем Чорноморов.

"Від імені всього Аграрного комітету направили звернення до керівництва академії аграрних наук та правоохоронних органів, щоб розібратися, як саме був проведений конкурс, коли цю посаду обійняла людина, котра не має жодного відношення до сільського господарства?" ‒ сказав Артем Чорноморов.

У підсумку 44 депутати облради підтримали звернення до Кабміну, Міністерства аграрної політики, а також до Національної академії аграрних наук.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram.

На початок