Внаслідок зіткнення зі службовим автомобілем поліції на Волині загинув чоловік

Внаслідок зіткнення зі службовим автомобілем поліції на Волині загинув чоловік

У Ковельському районі трапилася аварія за участі службового поліцейського автомобіля та мотоцикла. Внаслідок ДТП загинув пасажир мотоцикла. Справу розслідують за участі державного бюро розслідувань, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Аварія трапилася 27 вересня близько 23:00 у селі Нудиже Ковельського району.

Зі слів речниці, 25-річний житель сусіднього села Черемошна Воля скоїв зіткнення зі службовим автомобілем поліції. Поліцейське авто було з увімкненими проблисковими маячками. Чи рухався автомобіль патрульних під час зіткнення чи ні у поліції не розповідають, посилаючись на таємницю слідства.

Унаслідок аварії 30-річний пасажир мотоцикла упав та загинув на місці.

Водія мотоцикла доставили на освідування до Любомльського ТМО. Зі слів Ольги Бузулук, там встановили, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Скільки проміле алкоголю виявили у його крові у поліції теж не розповідають, посилаючись на таємницю слідства.

У Головному управлінні Нацполіції призначили службове розслідування. Досудове розслідування в цій справі здійснює підрозділ Державного бюро розслідувань. Працівники ДБР виїздили на огляд місця аварії.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.

На початок