Жіноча команда БК "Рівне" стартувала у Суперлізі з двох перемог

Жіноча команда БК "Рівне" стартувала у Суперлізі з двох перемог

Жіноча команда БК "Рівне" стартувала у Суперлізі з двох перемог
. фото з Facebook БК "Рівне", автор Роман Цупрук

Жіноча команда баскетбольного клубу "Рівне" почала новий сезон Суперліги із двох домашніх перемог. Суперницями підопічних Валерія Жартуна була столична команда "Динамо-НПУ".

Перший поєдинок пройшов у суботу, 25 вересня, місце проведення було незмінне - майданчик ДЮСШ №4. У ньому рівнянки здобули перемогу з рахунком 71:54.

Найкращою гравчинею першого матчу стала Тетяна Гаврильчик: за неповні 25 хвилин на майданчику вона реалізувала шість із семи двоочкових кидків, п’ять із п’яти штрафних, зробила вісім підбирань, по одній результативній передачі, перехоплення та блокшот. Набрала гравчиня 17 очок.

Матч-відповідь пройшов у неділю, 26 вересня. Цей поєдинок у БК "Рівне" одразу почали із заявкою на перемогу, ще до перерви команда відірвалась від суперниць на 21 очко. Після перерви гості дещо скоротили відставання, але переламати хід гри їм не вдалось. У підсумку БК "Рівне" здобув ще одну перемогу з рахунком 74:60.

Кращою снайперкою у команді рівнянок стала Вікторія Шматова. Наступну гру рівнянки зіграють проти дебютанта Суперліги – "Будівельника", матчі будуть у Києві 1 та 2 жовтня.

Що відомо

  • Жіноча команда БК "Рівне" повністю зберегла склад, із яким завершувала минулий чемпіонат.
  • В цьогорічному чемпіонаті Суперліги гратиме вісім команд. У порівнянні з минулим сезоном, відсутні "Вінницькі блискавки", але додався ще один представник столиці – "Будівельник". Тепер Київ в цих змаганнях представляє відразу три команди: "Київ-Баскет", "Динамо-НПУ" та "Будівельник". У міжсезоння, як зазначають на сайті БК "Рівне", потужно підсилились чотири команди: це чинний чемпіон "Прометей", а також "Київ-Баскет", "Будівельник" та "Чайка". Саме їх фахівці називають головними претендентами на медалі.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок