У Києві на дистанційне навчання перейшли три університети

У Києві на дистанційне навчання перейшли три університети

У Києві на дистанційне навчання перейшли три університети
. УНІАН

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, економічний університет імені Вадима Гетьмана та лінгвістичний університет пішли на дистанційне навчання.

Відповідні розпорядження опубліковані на офіційних сайтах ВНЗ.

"У період з 23 вересня 2021 року по 13 жовтня 2021 року проведення всіх видів навчальних занять за денною і заочною формами навчання здійснювати у відповідності до затверджених розкладів із використанням технологій дистанційного навчання", — йдеться у повідомленні університету імені Т.Г. Шевченка.

Як зазначили у Київському лінгвістичному університеті, навчання студентів з 23 вересня відбуватиметься "в реальному часі у форматі онлайн", а всі заняття перенесені на першу зміну.

Згідно з розпорядженням КНЕУ, дистанційне навчання триватиме доти, доки не 80% працівників університету не вакцинуються проти коронавірусу.

Що відомо

  • Із 00 годин 00 хвилин 23 вересня на території всіх регіонів України набув чинності "жовтий рівень" епідемічної небезпеки поширення COVID-19, що передбачає впровадження відповідних карантинних обмежень.
  • За добу 22 вересня в Україні зафіксовано 7 866 нових випадків захворювання на коронавірусу, серед нових хворих 667 дітей та 175 медиків.
  • Міністерство охорони здоров'я дозволило комбінування вакцин Moderna та Pfizer/BioNTech.
  • Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабінету міністрів 22 вересня пояснив, як зможе працювати бізнес у "жовтій" та "червоній" карантинних зонах.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок