Сергій Ребров отримав нагороду найкращого тренера місяця у чемпіонаті ОАЕ

Сергій Ребров отримав нагороду найкращого тренера місяця у чемпіонаті ОАЕ

Сергій Ребров отримав нагороду найкращого тренера місяця у чемпіонаті ОАЕ
. ФК "Аль-Айн"

Перша нагорода у перший місяць роботи.

Український тренер Сергія Реброва отримав нагороду найкращого тренера серпня за підсумками голосування у чемпіонаті Об'єднаних Арабських Еміратів.

Ребров з літа 2021 року працює із клубом "Аль-Айн". Початок сезону склався для команди успішно "Аль-Айн" здобув три перемоги у трьох поєдинках та очолює турнірну таблицю місцевої першості.

Читайте також: Як Сергій Ребров почав роботу в ОАЕ: лідерство "Аль-Айну", претендент на найкращого тренера місяця

Крім Реброва, на нагороду найкращого тренера місяця також претендували Абдулазіз Мухаммед ("Шарджа", друге місце у чемпіонаті) та Махді Алі ("Шабаб", четверте місце). Проте у підсумку відповідне визнання отримав Ребров.

Перед тим, як очолити "Аль-Айн", Ребров упродовж трьох сезонів був тренером "Ференцвароша". Разом із угорською командою український тренер тричі поспіль ставав чемпіоном, а також уперше за 25 років в історії клубу виступив у груповій стадії Ліги чемпіонів.

В Угорщині Реброва двічі визнавали найкращим тренером року. В останньому сезоні, зокрема, він встановив рекорд за кількістю очок, які набрав із "Ференцварошем" у чемпіонаті.

Читайте також: Сергій Ребров удруге поспіль став тренером року в Угорщині. Які рекорди він встановив

Що відомо

  • "Аль-Айн" - другий клуб із Ближнього Сходу у кар'єрі Реброва. У період з 2017 по 2018 роки український тренер працював у Саудівській Аравії з "Аль-Ахлі".
  • Ребров був основним претендентом на посаду тренера збірної України після того, як її залишив Андрій Шевченко. Проте не зміг очолити національну команду через контрактні зобов'язання з клубом.
Читайте також: "Якщо клуб вирішить, що я повинен піти - очолю збірну". Ребров - про те, чи стане тренером України
  • "Аль-Айн" - найтитулованіший футбольний клуб ОАЕ: 13-разовий чемпіон країни (востаннє у сезоні 2017/18), 7-разовий володар Кубка та 5-разовий - Суперкубка. У 2003 році "Аль-Айн" виграв Лігу чемпіонів Азії.

Що далі

  • П'ятниця, 17 вересня. Матч "Аль-Айна" проти "Кальби" у чемпіонаті ОАЕ.
На початок