На Херсонщині через сімейну сварку чоловік хотів підірвати будинок

На Херсонщині через сімейну сварку чоловік хотів підірвати будинок

На Херсонщині через сімейну сварку чоловік хотів підірвати будинок
. Суспільне. Херсон

На Херсонщині чоловік через сімейну сварку хотів підірвати гранатою будинок, де проживає його родина. Зі свідками події спілкувалось Суспільне.

Все розпочалося зі сварки вночі, розказує дружина затриманого Олена. Через деякий час словесна перепалка переросла у бійку.

"Дві години я намагалася з ним розмовляти, вирватися звідти я не намагалася, бо це було неможливо. У нього були гранати, ножи та молоток, яким він мене бив. Я намагалася з ним розмовляти, щоб потягнути час і я змогла вийти звідти. І потім у мене вийшло вийти, я зачинилася в кімнаті у дітей, і з телефона дитини подзвонила бабусі, бо мій телефон він забрав", - каже дружина затриманого Олена.

Такі сварки останні чотири місяці відбувалися майже щодня. Напередодні , каже Олена, він отримав припис 10 днів не наближатися до неї і дітей. Декілька днів він жив у будинку матері. Коли чоловік прийшов у її будинок жінка не знає. Основною причиною такої поведінки Олена називає їхнє розлучення.

Друг дитинства затриманого Віталій Ляшко не вірить в те, що розказує дружина. Говорить, Олексій добра людина.

"Не знаю, що сталося, я з ним два місяці не бачився. А вчора його побачив, він нормальний, адекватний був. Хто його знає?", - каже Віталій.

Рідна тітка Олексія і його сусіди ситуацію не коментують. Не на камеру говорять, що Олексій просто так не зміг би підняти руку на жінку. Все що трапилося 13 вересня вночі, говорить тітка затриманого, спровокувала сама дружина. Сама ж Олена говорить, що всі захищають Олексія, бо знають його як доброго сім’янина, а не тирана.

"Той Олексій, який ходить по Іванівці, він зовсім інший. Його не знають таким який він у сім'ї. Як він поводиться зі мною знають тільки мої батьки, його мати про це прекрасно знає", - каже дружина затриманого Олена.

Повідомлення про побиття і про те, що чоловік забарикадувався в будинку та погрожує підірвати оселю надійшло о 04:22, розказує начальник відділення №2 Генічеського районного відділу поліції Валерій Метель. На місце виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та працівники роти поліції особливого призначення, розказує підполковник.

"При прибутті на місце події, було встановлено, що даний громадянин має гранату і заблокувався в будівлі. Після цього підняли по тривозі особовий склад, перекрили вулицю і евакуювали всіх людей, які могли постраждати", - говорить Валерій Метель..

Чоловіка взяли під варту. 14 вересня будуть обирати запобіжний захід, каже Валерій Метель.

Що відомо:

  • 13 вересня 45-річний житель Херсонщини зачинився у власному будинку і погрожував підірвати його. Поліцейські знешкодили чоловіка та затримали його.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

На початок