УЗ анонсувала конкурс на посаду голови правління

УЗ анонсувала конкурс на посаду голови правління

УЗ анонсувала конкурс на посаду голови правління
. Facebook

Національний залізничний перевізник "Укрзалізниця" оголосив конкурсний відбір на посаду постійного голови правління компанії.

Як повідомляє пресслужба УЗ, підбір кандидатів на посаду проводитиме компанія Amrop.

Для того, щоб подати свою кандидатуру, слід підготувати необхідний пакет документів та відправити його на адресу компанії. До пакета входять резюме, мотиваційний лист; згода на обробку персональних даних; заява на участь у конкурсі та копія паспорту.

Серед вимог щодо кандидата на посаду:

  • Щонайменше 5 років досвіду в управлінні великими компаніями, на посаді президента, генерального директора, виконавчого директора, голови правління.
  • Успішний досвід у розробці та управлінні складними проєктами в області організаційних змін (трансформація бізнес-моделі, організаційна перебудова, злиття / поглинання).
  • Доведені навички та досвід розробки та реалізації довгострокової стратегії розвитку бізнесу.
  • Глибокі практичні знання з економіки, досвіду стратегічного та інвестиційного планування, бюджетування на великих підприємствах.
  • Успішний досвід управління великим портфелем капітальних інвестиційних проєктів.
  • Успішний досвід управління змінами регуляторної сфери та впливу уряду.
  • Досвід впровадження кращих практик систем корпоративного управління та рекомендацій для великих підприємств.
  • Бездоганна ділова репутація.
  • Вільне володіння українською/російською та англійською мовами.
  • Претендент не має бути та не був протягом попередніх п’яти років засновником, акціонером (учасником), керівником, членом наглядової ради, працівником чи представником особи, до якої урядом України застосовано персональні, спеціальні економічні чи інші обмежувальні заходи (санкції), а також не мав значних ділових стосунків із такою особою.
Читайте також: Антикризовий штаб для Укрзалізниці: чи врятує це компанію. Пояснює експерт

Серед обов’язків на посаді – головування та сприяння роботі правління "Укрзалізниці" як колегіального органу, застосування ефективних практик управління по всій установі, у її відносинах з Наглядовою радою, а також із правлінням та нижчими рівнями керівництва, управління відносинами з урядом, реформування моделі управління бізнесу, трансформування організаційної структури та забезпечення впровадження нових систем управління в товаристві відповідно до міжнародних стандартів, супроводження невідкладної розробки та впровадження необхідних покращень якості пасажирських послуг, забезпечення ефективності та прозорості бізнес-операцій та посилення фінансових показників та можливостей для подальшого фінансування модернізації бізнесу, Розробка та послідовна реалізація плану зменшення витрат та підвищення ефективності бізнес-процесів та інші.

Заяву для участі в конкурсі слід подавати до 18:00 6 жовтня 2021 року.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок