14 вересня метро працюватиме на годину довше через футбол

14 вересня метро працюватиме на годину довше через футбол

14 вересня метро працюватиме на годину довше через футбол
. УНІАН

В ніч з 14 на 15 вересня у Києві продовжать роботу метрополітену на одну годину через матч між збірними "Динамо" та "Бенфікою" на стадіоні "Олімпійський".

Про це повідомляє пресслужба КП "Київський метрополітен".

"Увага! + 1 година роботи метро. У ніч з 14 на 15 вересня, у зв'язку із проведенням на стадіоні НСК "Олімпійський" футбольного матчу (початок гри о 22:00) між командами "Динамо" (Київ) та "Бенфіка" (Лісабон), роботу метрополітену буде продовжено на 1 годину", — йдеться у повідомленні.

У КП додали, що можливе обмеження (закриття) на вхід станції "Олімпійська" перед початком футбольного матчу і після закінчення гри станцій "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого".

Читайте також: Суд визнав недійсним договір суборенди землі у Протасовому яру

У метрополітені пояснили, що механізм застосовується "з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій".

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок