Кріштіану Роналду двічі забив у першому матчі після повернення в "Манчестер Юнайтед": відео

Кріштіану Роналду двічі забив у першому матчі після повернення в "Манчестер Юнайтед": відео

Кріштіану Роналду двічі забив у першому матчі після повернення в "Манчестер Юнайтед": відео
. AP

Кріштіану Роналду повернувся на "Олд Траффорд" і зробив це дуже результативно.

Клубний футбол повернувся після паузи на матчі збірних. У чемпіонаті Англії розпочалися поєдинки четвертого туру, і головна увага була спрямована на "Олд Траффорд" - повноцінне повернення в МЮ мав оформити Кріштіану Роналду.

Роналду повернувсяПерейшов з "Ювентуса", підписавши з "Манчестер Юнайтед" контракт за схемою "2+1" у "Манчестер Юнайтед" наприкінці серпня, отримав сьомий номер, але дебюту довелося почекати через паузу на матчі збірних: Кріштіану відправився у розташування Португалії на відбіркові матчі до чемпіонату світу.

У збірній Португалії Роналду провів лише один матч, ставши новим володарем світового рекорду. Після чого достроково прибув у МЮ та почав готуватися до матчу із "Ньюкаслом". У якому ж і здійснив довгоочікуване повернення.

Дивіться також: Голи Кріштіану Роналду, які зробили його світовим рекордсменом: відео

Яким було повернення Роналду в МЮ?

За день перед матчем проти "Ньюкасла" головний тренер МЮ Уле-Гуннар Сульшер натякав на дебют португальця. "Він провів гарний тиждень разом з нами, і точно вийде на поле у певний час, це точно".

На матч з "Ньюкаслом" Сульшер включив Роналду у стартовий склад - на позицію центрального нападника. Крім португальця, в основі з'явилися ще два новачки МЮ - захисник Рафаель Варан та вінгер Джейдон Санчо.

Із Роналду у старті МЮ розпочав матч досить активно. З перших хвилин "манкуніанці" почали атакувати ворота "Ньюкасла". Кріштіану також брав участь в атаках, але перші дії були не досить ефективними.

Проте у компенсований час до першого тайму саме дії Роналду призвели до голу МЮ. З ударом Мейсона Грінвуда голкіпер "Ньюкасала" Фредді Вудман впорався, але помилився, не втримавши м'яча. Роналду був першим на добиванні - 1:0.

Особливо ефектно відреагували на гол Роналду вболівальники на "Олд Траффорд". У момент традиційного празднування Кріштіану стадіон "вибухнув", загудівши у момент його фірмового стрибка.

У другому таймі "Ньюкасл" зрівняв рахунок: помилкою Люка Шоу скористалися Аллен Сен-Максимен та Хаві Манкільо, який і забив гол у ворота МЮ. Але перевага гостей була нетривалою: той-таки Роналду, отримавши пас від Шоу, відірався від суперника і направив м'яча точно між ніг голкіперу.

  • Огляд матчу МЮ - Ньюкасл з обома голами Роналду

Гол Роналду не став єдиним у МЮ в матчі. Третім м'яч забив партнер Кріштіану по збірній Португалії Бруну Фернандеш, а на 90+2 хвилині "Манчестер Юнайтед" забив четвертий гол (відзначився Джессі Лінгард).

Роналду відіграв усі 90 хвилин на полі. І одразу після фінального свистка отримав свою порцію овацій: МЮ завдяки його голам здобув перемогу у матчі та очолив турнірну таблицю чемпіонату.

Що відомо

  • Роналду зіграв перший матч за МЮ з моменту фіналу Ліги чемпіонів 2008/09 проти "Барселони".
  • Роналду встановив новий рекорд Прем'єр-ліги за найдовшим періодом між матчами у чемпіонаті - 12 років та 118 днів.
  • Після того, як Роналду покинув МЮ, він здобув 18 трофеїв, виступаючи за "Реал" та "Ювентус", забивши 551 гол у 572 матчах.
  • У минулому сезоні, виступаючи за "Ювентус", Роналду забив 29 м'ячів у Серії А - на три менше, аніж чотири футболісти МЮ - Маркус Рашфорд, Едінсон Кавані, Антоні Марсьяль та Мейсон Грінвуд разом в АПЛ.
  • Наступний матч у футболці МЮ Роналду може провести вже у вівторок, 14 вересня - у Лізі чемпіонів проти "Янг Бойз".
На початок