Українець Сіренко ефектно нокаутував російського боксера у першому раунді: відео

Українець Сіренко ефектно нокаутував російського боксера у першому раунді: відео

Українець Сіренко ефектно нокаутував російського боксера у першому раунді: відео
. Facebook Unions Boxing Promotions

18-а поспіль перемога українського боксера.

Український боксер Владислав Сіренко захистив звання чемпіона Азії за версією WBC у важкій вазі. У першому ж раунді українець нокаутував 44-річного російського боксера Олександра Устінова.

Бій Сіренко - Устінов став для українця 18-м у професіоналах. У всіх попередніх 17 поєдинках український боксер ставав переможцем, 14 разів нокаутуючи своїх суперників.

Нокаутом закінчився для Сіренка і 18 бій. Причому бій проти Устінова став 11-м, який закінчився перемогою українця за підсумками стартових хвилин.

Результат поєдинку визначився на початку третьої хвилини. Сіренко точним ударом влучив у голову суперника, після чого наніс ще кілька швидких ударів, внаслідок яких Устінов упав на ринг, а рефері зупинив бій.

Відео нокаута Сіренком росіянина Устінова

Завдяки нокауту Сіренко захистив звання чемпіона Азії. Та продовжив серію перемог у професіоналах до 18 поєдинків.

Хто такий Владислав Сіренко

  • 26-річний український боксер, виступає у категорії важковаговиків.
  • Перший бій у професіоналах Сіренко здобув наприкінці травня 2017-го, нокаутувавши у першому раунді конголезця Еммануеля Мненгі.
  • Сіренко 11 разів закінчував бій нокаутом у першому раунді. І лише тричі він ставав переможцем у поєдинках за рішенням суддів.
  • Захист чемпіона Азії став для Сіренка першим з моменту завоювання титулу. Його він виграв у грудні 2020-го, здолавши рішенням суддів іншого українця Костянтина Довбищенка.
  • Загалом це третій бій для Сіренка у 2021 році. У березні він переміг поляка Каміля Соколовські, а у червні - француза Невфеля Вата - двоюрідного брата футболіста Каріма Бензема.
Читайте також: Українець Сіренко проведе наступний бій проти двоюрідного брата Каріма Бензема. Що про нього відомо
На початок