Буковинця, якого шукали впродовж тижня, знайшли мертвим у лісі

Буковинця, якого шукали впродовж тижня, знайшли мертвим у лісі

Доповнено
Буковинця, якого шукали впродовж тижня, знайшли мертвим у лісі
. Ілюстративне фото / Джерело: Суспільне Буковина

У Чернівецькій області знайшли тіло 60-річного чоловіка, який 25 серпня пішов у ліс по гриби. Його виявили 2 вересня у Вижницькому районі.

Про це Суспільному сказав прессекретар управління ДСНС області Сергій Бабчук.

За словами начальника пошукового відділення Володимира Дячука, тіло виявили у важкодоступному місті — там були зруби дерев та чагарники.

"Знайшли в урочищі Фальків, під горою Мала Мочарка. Тіло виявили недалеко від того місця, де ми шукали, але через густий ліс та чагарники тіло не побачили", — каже Дячук.

У коментарі Суспільному прессекретарка нацполіції області Лілія Вакарюк сказала, що на тілі чоловіка немає ознак насильницької смерті.

За результатами судово-медичної експертизи, чоловік помер від інфаркту. Про це у коментарі Суспільному сказав керівник обласного бюро судово-медичної експертизи Віктор Бачинський.

Чоловіка шукали понад 280 рятувальників, прикордонників та поліцейських. Також долучилися місцеві жителі. Вони пройшли разом понад 1000 гектарів.

Що відомо

  • 26 серпня до поліції звернулась донька зниклого 60-річного чоловіка та повідомила, що напередодні він поїхав по гриби та не повернувся. Тоді рятувальники почали пошуки.
  • За свідченнями доньки, він їхав по гриби в авто зі знайомими, забув телефон у машині, через що п'яту добу з ним не могли сконтактувати.
На початок