Французи "позичили" форварда з Рівненщини Кухаревича бельгійському клубу

Французи "позичили" форварда з Рівненщини Кухаревича бельгійському клубу

Французи "позичили" форварда з Рівненщини Кухаревича бельгійському клубу
. Facebook футбольних клубів

Футболіст з Рівненщини, форвард Микола Кухаревич із французького "Труа" перейшов у бельгійський клуб "Ауд-Геверле Левен". Це відбулось на правах оренди, повідомили на офіційних сторінках обох команд.

20-річний нападник, уродженець села Удрицьк на Рівненщині, дебютував за "Труа" у найвищому дивізіоні Франції 9 серпня. За два матчі Микола Кухаревич відіграв за французів приблизно тринадцять хвилин. 1 вересня клуб повідомив, що "позичає" свого українського нападника для бельгійського ФК "Ауд-Геверле Левен" на сезон 21/22.

У бельгійському клубі Микола Кухаревич уже пройшов фотосесію.

За даними порталу football.ua, бельгійський клуб нещодавно втратив одного зі своїх найдорожчих футболістів, французького форварда Томаса Генрі - він перейшов у італійську "Венецію". Відтак, як ідеться в матеріалі, шанси в українця грати в основному складі значно вищі, ніж були у французькому "Труа".

Що відомо

  • Народився Микола Кухаревич у селі Удрицьк Сарненського району. Футболом почав займатися у Дубровиці, звідки у 13 років перейшов до футбольної школи луцької "Волині". У 19 років Кухаревич став гравцем львівської клубу Української прем’єр-ліги "Рух", за який в минулому сезоні провів 18 матчів, забивши 2 голи. Крім того, в минулому сезоні Микола зіграв п'ять поєдинків за молодіжну збірну України, в яких забив 3 голи.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок