Лікар, на якого напали у міській лікарні Рівного, вирішив піти працювати у приватну клініку

Лікар, на якого напали у міській лікарні Рівного, вирішив піти працювати у приватну клініку

Ексклюзивно
Лікар, на якого напали у міській лікарні Рівного, вирішив піти працювати у приватну клініку
. скриншот із камери спостереження/Суспільне Рівне

Лікар, на якого напав пацієнт у Центральній міській лікарні Рівного та спричинив газовим балончиком хімічні опіки очей, вирішив звільнитись із закладу. Про це у прямому етері "Сьогодні. Головне" на Суспільному 30 серпня повідомив заступник головлікаря Ігор Дундюк.

Йдеться про інцидент, що стався у ніч на 28 серпня і набув розголосу після публікації відео нападу в соцмережах. Ще зранку 30 серпня у коментарі журналістам лікар Олександр Генсіцький, який зазнав хімічних опіків під застосування газового балончика з боку пацієнта, повідомляв, що лікує опік лівого ока.

Репортаж Суспільного про інцидент у лікарні

Увечері в прямому етері, присвяченому безпеці лікарів, заступник головлікаря повідомив про рішення лікаря піти з роботи у Рівненській центральній міській лікарні.

"Образливо, що Саша сьогодні написав заяву на розрахунок і відмовився працювати в міській лікарні. Він пішов у приватну клініку", – сказав Ігор Дундюк.

Він додав, що лікар-травматолог є шестиразовим чемпіоном світу та Європи з паверліфтингу. У лікарні зараз думають над тим, як посилити охорону, аби захистити персонал.

Що відомо

  • У ніч на 28 серпня пацієнт, якого "швидка" доправила із різаною раною та венозною кровотечею, вчинив конфлікт у приймальному відділенні ЦМЛ та застосував до лікаря, який хотів надати йому допомогу, сльозогінний газ.
  • Пацієнт кричав, що він є працівником СБУ. Однак у Службі безпеки це заперечили й повідомили, що рівнянин не один раз мав проблеми із законом за крадіжки, наркотики й розбій. Зараз працює охоронцем на ринку.
  • Чоловікові загрожує до п'яти років обмеження волі. Жінка, яка була разом із ним у ту ніч, звернулась у поліцію із заявою про завдання травм з боку лікаря.

Читайте також

  • У травні в ЦМЛ Рівного між лікарем та відвідувачем виник конфлікт, обоє написали до поліції заяви про побиття. Майже о четвертій ранку 31-річний костопільчанин, зі слів медиків, увірвався у нейрохірургічне відділення, де лежав його товариш. За словами лікарів, чоловік почав погрожувати персоналу, а потому вдарив кулаком лікаря.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок