Фестиваль культур «Global Village» провели у Вінниці

Фестиваль культур «Global Village» провели у Вінниці

Фестиваль культур «Global Village» провели у Вінниці
. Оригінальне

Фестиваль культур «Global Village» провели у Вінниці. На ньому вінничан знайомили з культурою Індії, Туреччини, Єгипту, Палестини, Йорданії та Африки. На фестивалі можна було скуштувати традиційних страв, послухати пісень, потанцювати, а ще приміряти хіджаб. Співорганізаторка фестивалю Олена Степова каже, захід провели, аби зруйнувати стереотипи про іноземців.

Захід зорганізувала міжнародна організація AIESEC in Vinnitsia у партнерстві з Ісламським культурним центром «Аль Ісра». Учасники фестивалю - це волонтери, які до Вінниці приїхали в рамках проєкту “світ без кордонів”, - каже співорганізаторки Олена Степової.

Олена Степова — співорганізатор фестивалю культур «Global Village»:

"Щоб люди були обізнані, терпимі до інших культур і більше любили свою культуру, бо коли ти дізнаєшся більше про світ ти починаєш цінувати свою ідентичність.1.58-2.05 — не потрібно боятися того чого не знаєте, потрібно розширювати свій кругозір. 1.40- 45. Це заключний фестиваль він був уже у Києві , Львові, Тернополі, і в Полтаві."

Вінниці — заключне місто, куди завітав фестиваль культур. До цього про культури та традиції інших країн учасники розповідали жителям Львова, Тернополя, Полтави та Києва.

На початок