У Черкасах дитину покусали собаки. Вона у лікарні у вкрай тяжкому стані

У Черкасах дитину покусали собаки. Вона у лікарні у вкрай тяжкому стані

У Черкасах шестирічного хлопчика покусали собаки. Він у лікарні у вкрай тяжкому стані, повідомив у коментарі Суспільному директор Черкаської дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький.

Лікар розповів, що дитина поступила в лікарню у вкрай важкій комі:

"У нього внутрішньочерепна гематома, немає обох вух та нижньої губи, а також статевого органу. Не зрозуміло поки протягом якого часу дитина перебувала у такому стані. У нього глибока кома", – розповів Микола Кондрацький.

Читайте також: На Черкащині серед інфікованих штамом "Дельта" — дитина

За інформацією депутата Черкаської обласної ради Олега Петренка, інцидент стався в приватному подвір'ї біля Дитячого парку, що в центрі Черкас. Дитина – названий син сина власників подвір'я. Бабуся та дідусь раніше розводили собак.

У коментарі Суспільному Олег Пертренко розповів, що сторож чув крики дитини про допомогу, однак не сприйняв це серйозно:

"За словами сторожа, який давав покази слідчим, з подвір'я було чути крики. Хлопчик кричав «Мене вбивають». Його скоріше за все били. Лікарі кажуть, що шансів практично нема. Йому навіть операцію не можна зробити. Вчителька розповіла, що хлопчик – «золота дитина», – додав Олег Петренко.

Суспільне звернулося до речниці Нацполіції області Зої Вовк за коментарем. Подробиці повідомимо згодом.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок