У Херсоні лікарі провели благодійний вікенд

У Херсоні лікарі провели благодійний вікенд

У Херсоні лікарі провели благодійний вікенд
. Суспільне Херсон

Благодійний вікенд провели в одному з приватних медичних центрів Херсона. Лікарі у неділю 23-го лютого вийшли на роботу, оглядали пацієнтів, всі зібрані цього дня кошти підуть на лікування Валерії Мандролько.

В цьому медичному центрі сьогодні вихідний, однак частина спеціалістів з 10 години ранку почали прийом пацієнтів. Так, розповідає медичний директор центру Олексій Герман, вирішили зібрати кошти на лікування Валерії Мандролько:

"Сьогодні (23-го лютого - ред.) у нас благодійна акція, ми збираємо гроші на допомогу Валерії. Їй багато через що довелося пройти, попереду в неї операція, можливо і не одна, тому ми вирішили допомогти їй. Приймають спеціалісти: акушери-гінекологи, лікарі ультразвукової діагностики, педіатри, терапевти. Досить багато фахівців нашого центру сьогодні вирішили вийти на роботу. Працюватимемо у звичному форматі, всі зібрані кошти передамо Валерії".

Олег Додулєв – лікар-терапевт. Оглядає першу на сьогодні пацієнтку. Говорить , головне правило для лікаря – допомагати людям, тому залюбки долучився до благодійної акції:

"Долучився не тільки тому, що лікар, а, мабуть, тому, що це – людяність. Я вважаю, що перше правило – надати допомогу. Якщо можеш, то допоможи людям".

У Валерії Мандролько виявили рідкісну пухлину – хордому. Дівчина перенесла 15 операцій. Їй важко ковтати та розмовляти, наразі, телефоном розказала її мама, вона готується до обстеження та подальшого лікування.

Цього дня прийти до медичного центру мала і сама Валерія, однак через погане самопочуття, дівчина не змогла приїхати.

Аліна Олефір, Ігор Педченко.

На початок