У день відкриття Харківський зоопарк відвідали майже 2 тисячі людей

У день відкриття Харківський зоопарк відвідали майже 2 тисячі людей

У день відкриття Харківський зоопарк відвідали майже 2 тисячі людей
. Суспільне Харків

Близько двох тисяч людей потрапили до Харківського зоопарку 23 серпня, у перший день роботи після п'ятирічної реконструкції.

Про це 24 серпня Суспільному розказала речниця зоопарку Жанна Сусло.

За її словами, 23 серпня заклад відвідали діти-сироти, багатодітні сім'ї, працівники комунальних підприємств та засобів масової інформації.

"Турнікети на вхід працювали у тестовому режимі, тому можемо говорити про орієнтовну кількість людей — близько двох тисяч відвідувачів у часовому проміжку з 11:00 до 16:30", — сказала Жанна Сусло.

24 серпня зоопарк відвідують багатодітні сім'ї за запрошеннями.

Що відомо

  • Дві з 14 локацій Харківського зоопарку відкрили після реконструкції 23 серпня. Ремонтні роботи тривали й у день відкриття.
  • До середини вересня потрапити до зоопарку можна лише за запрошенням. У зоопарку планують пускати дві-три тисячі відвідувачів на день. Вартість квитка для гостей з інших міст складатиме 200 грн для дорослих, 100 грн — для дітей.
  • Реконструкція Харківського зоопарку стартувала у липні 2016, вхід для відвідувачів закрили 6 серпня. За підрахунками "Харківського антикорупційного центру", загальна сума реконструкції всіх зон зоопарку перевищує 2 мільярди гривень.
На початок