На свята у Києві порядок забезпечують понад 10 тисяч правоохоронців — МВС

На свята у Києві порядок забезпечують понад 10 тисяч правоохоронців — МВС

На свята у Києві порядок забезпечують понад 10 тисяч правоохоронців — МВС
. МВС

З 21 і по 25 серпня підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ працюють у посиленому режимі. У Києві порядок забезпечують понад 10 тисяч правоохоронців.

Про це 23 серпня повідомила пресслужба МВС.

"Наразі лише в Києві понад 10 тисяч правоохоронців забезпечують публічний порядок та безпеку по всій країні. З них: 3,5 тисячі нацгвардійців, 5,8 тисячі – поліцейських, 1,4 тисячі працівників ДСНС", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Державна прикордонна служба посилила прикордонний контроль у пунктах пропуску та КПВВ в’їзду-виїзду, а також забезпечила готовність резервів до виконання раптово виникаючих завдань.

Читайте також: В Україні вперше проходить саміт перших леді та джентльменів

"Всього на території України на чергуванні перебуває близько 8600 бійців та 2800 одиниць техніки ДСНС, у тому числі майже 700 рятувальників і 110 одиниць техніки на об’єктах проведення святкових заходів. Організовано чергування 9 повітряних суден, з них один літак і два гелікоптери в аеропорті "Київ". У готовності перебуває 28 піротехнічних розрахунків", — резюмували у МВС.

Що відомо

  • У Києві з нагоди відзначення Дня державного прапора та 30-ї річниці незалежності відбудеться 67 різнопланових заходів.
  • На організацію святкування 30-ї річниці незалежності України планується витратити орієнтовно 5 423, 2 мільйонів гривень, у тому числі додаткова потреба складе 840, 5 мільйонів гривень.
  • 24 серпня на День Незалежності у Києві планується провести урочистий концерт та парад військ на Хрещатику та Майдані Незалежності з прольотом авіації за участі країн-партнерів.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок