У Кубку України тренер аматорської команди напав на арбітра після матчу. Чому це сталося: відео

У Кубку України тренер аматорської команди напав на арбітра після матчу. Чому це сталося: відео

У Кубку України тренер аматорської команди напав на арбітра після матчу. Чому це сталося: відео
. Kremen TV FOOTBALL

Тренер був незадоволений одним із рішень головного арбітра зустрічі.

У Кубку України закінчилися матчі другого раунду змагань. За підсумками етапу 22 найкращі команди пройшли у третій раунд та продовжать боротьбу за перемогу в турнірі.

За вихід у третій раунд змагань боролися й два аматорські колективи. "Фенікс" із Підмонастира поступився "Прикарпаттю" з рахунком 2:6, а ось у матчі "Олімпії" та "Вовчанська" переможця визначив лише один м'яч.

Читайте також: Кубок України. Виліт "Кривбаса", "Агробізнесу" та інші результати другого раунду

Єдиний гол у матчі "Вовчанськ" забив на 81-й хвилині - пенальті у ворота "Олімпії" реалізував Іван Пець. Підсумковим результатом виявилися незадоволені представники команди господарів, головний тренер якої навіть вчинив напад на арбітра.

Що сталося?

Обслуговував матч між "Олімпією" та "Вовчанськом" 27-річний арбітр Ростислав Дубина. До моменту із призначенням пенальті суддя показав по одній жовтій картці гравцям обох команд.

Проте інцидент із пенальті, який призначив арбітр, викликав обурення у головного тренера "Олімпії" Олександра Кулика. У відповідь на це Дубина показав тренеру жовту картку, а через п'ять хвилин вилучив його з поля через образливі вислови у свій бік.

Після закінчення зустрічі гравці "Олімпії" на підвищених тонах почали спілкуватися з арбітром. А захисник Олександр Гарбар на мить навіть схопив суддю за руку.

Згодом до арбітра прибіг і Кулик, якого вилучили з поля. І одразу ж вчепився у Дубину, після чого намагався його завалити.

Допомогти арбітрові змогли футболісти, які втрутилися та розняли його з тренером. Після цього суддя одразу ж покинув поле.

Відео епізоду з нападом на арбітра

Дивитися з 2:02:28

Що відомо

  • "Олімпія" є представником смт Савинці, що розташоване у Полтавській області.
  • Для "Олімпії" це була перша участь у Кубку України. Перед цим команда двічі поспіль грала у фіналі аматорського Кубка України з футболу, ставши його володарем у 2020 році).
  • "Олімпія" розпочала виступи в аматорському чемпіонаті України, здобувши перемогу у першому турі.
На початок