"Можливо, у "Богемської рапсодії" буде продовження – гітарист Queen Браян Мей

"Можливо, у "Богемської рапсодії" буде продовження – гітарист Queen Браян Мей

"Можливо, у "Богемської рапсодії" буде продовження – гітарист Queen Браян Мей
.

Гітарист Queen Браян Мей заявив, що він разом з іншими учасниками гурту перебувають в пошуку ідей для зйомок другої частини фільму "Богемська рапсодія". Про це пише видання NME.

"Ми займаємося цим. Так, ми розглядаємо ідеї, – сказав музикант. – Буде важко наздогнати перший фільм, оскільки ніхто з нас не міг припустити, наскільки масштабним він виявиться".

"Ми вклали своє серце і душу в його створення, і ніхто не міг передбачити [його успіх], оскільки він був більшим, ніж "Віднесені вітром". Але так, ми думаємо, що це може статися, але для цього потрібен відмінний сценарій. Потрібен час, щоб розібратися в цьому", – додав Мей.

Раніше друг Мерк'юрі Пітер Фрістоун, який був особистим помічником і охоронцем співака, заявив, що не хоче появи продовження фільму. За його словами, у стрічці не потрібно показувати смерть Фредді. При цьому він зазначив, що перший фільм йому сподобався.

Спочатку роль Мерк'юрі повинен був зіграти Саша Барон Коен, але він покинув проєкт через творчі розбіжності.

Режисер Браян Сінгер також був звільнений з виробництва в грудні 2017 року через конфлікт на знімальному майданчику, тому для завершення роботи був найнятий Декстер Флетчер, який пізніше став режисером байопіку про Елтона Джона "Рокетмен".

Що відомо

  • У травні музикант Браян Мей повідомив, що переніс серцевий напад.
  • Раніше Браян Мей зіграв на гітарі для врятованої від австралійських пожеж у штаті Квінсленд коали.
  • На початку року британський Королівський монетний двір випустив монету, на одній стороні якої зображена королева Британії Єлизавета II, а на інший - гурт Queen.

Читайте також

На початок