На Чернігівщині підпалили автівку депутата облради

На Чернігівщині підпалили автівку депутата облради

На Чернігівщині підпалили автівку депутата облради
. ФОТО: Суспільне Чернігів

У Ічні вночі 28 липня невідомі підпалили позашляховик «Jeep Cherokee» у дворі приватного будинку. Про пожежу поліції повідомив сам власник авто. Про це Суспільному повідомила речниця поліції області Юлія Ковтун.

За її словами, подія сталася після другої години ночі. Вогонь вщент знищив автомобіль.

«Правоохоронці встановили, що єдиною ймовірною версією причини пожежі є підпал автомобіля. Поліцейські провели огляд місця події та вилучили низку речових доказів», каже Ковтун.

Як стало відомо Суспільному із власних джерел у правоохоронних органах, спалена автівка належить депутату Чернігівської обласної ради від фракції «Рідний дім» Віктору Кияновському.

Він бізнесмен-аграрій і є, зокрема, власником Ічнянського заводу сухого молока і масла. Нині Суспільне намагається отримати його коментар.

На Чернігівщині підпалили автівку депутата облради
На Чернігівщині підпалили автівку депутата облради. ФОТО: Поліція Чернігівської області

Наразі, як сказала Юлія Ковтун, на місце події виїхав начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

За фактом кримінального правопорушення слідчий поліції відкрив провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Читайте також:

На Ніжинщині згоріло 55 гектарів пшеничного поля

На початок