COVID-19 за добу підтвердили у шести волинян

COVID-19 за добу підтвердили у шести волинян

COVID-19 за добу підтвердили у шести волинян
. Лабораторний центр

За останню добу на Волині виявили шість випадків коронавірусної інфекції. Про ситуацію із захворюваністю станом на 28 липня повідомили в обласному центрі профілактики та контролю хвороб.

Одужала за добу одна людина. Серед хворих троє медичних працівників. Хворіє 55 волинян. Летальних випадків немає.

Нові випадки коронавірусу виявлили у:

Луцькому районі – 5 хворих:

  • Луцька ТГ – 5

Володимир-Волинському районі – 1 хворий:

  • Іваничівська ТГ – 1

За весь час пандемії в області захворіло – 62 280 людей, з них дітей – 3215 та 3627 медичних працівників. Одужав 61 021 волинянин. Померли - 1 204 осіб.

В Україні за останню добу зафіксували 717 нових випадків коронавірусної хвороби, з них 36 дітей – 36 та 97 медпрацівників. Одужали від хвороби 459 осіб. Загалом з початку пандемії виявили понад 2,25 млн випадків.

Що відомо

  • Попередньої доби епідеміологи не зафіксували жодного випадку коронавірусної інфекції. Одужали двоє волинян.
  • З 21-го липня на Волині, як і в Україні, розпочався п'ятий етап вакцинації від коронавірусу. Щепитися можуть не лише представники груп ризику, медики та вчителі, а й всі охочі.
  • Голова Всесвітньої організації охорони здоров'я оголосив про початок третьої хвилі COVID-19 на тлі зростання кількості нових випадків захворювання через дельта-штам.
  • Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко не виключив впровадження осінню нового локдауну і розповів, що якщо вдасться вакцинувати літніх людей на 80% — посилення карантинних обмежень можна уникнути.
На початок