На Вінниччині затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат

На Вінниччині затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат

На Вінниччині затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат
. ГУ НП у Вінницькій області

На території двох населених пунктів Вінницького району затримали 38-річного неодноразово судимого за зґвалтування та грабіж. Чоловік у вечірній час напав на двох дівчат віком 13 та 14 років. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Інцидент трапився 25 липня.

Як повідомляють у поліції, до них звернувся батько 13-річної дівчини про те, що невідомий чоловік зайшов до його будинку та, скориставшись відсутністю дорослих, здійснив дії сексуального характеру відносно його дочки та пропонував вступити з ним у статеві зносини.

Дівчинці вдалося вирватися та втекти.

Того ж вечора до поліції звернувся ще один батько з іншого населеного пункту. Він повідомив, що його 14-річну доньку намагався зґвалтувати невідомий чоловік.

"Нападник під’їхав до дівчини на вулиці на велосипеді, збив з ніг та застосував фізичну силу. Дитина почала кричати та кликати на допомогу. Крик дівчинки почув місцевий житель та вибіг з свого будинку, після чого нападник втік", йдеться в повідомленні.

Під час розшуків поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як з’ясувалося, затриманий – раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та грабіж та є обвинувачуваним у вчиненні в січні минулого року зґвалтування 19-річної дівчини. 6 місяців, поки тривало досудове розслідування, він перебував під вартою.

Наразі відкрито два кримінальні провадження, які розглядають у сідді. 38-річному чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Читайте також

На початок