У Києві жінка з пістолетом намагалась пограбувати банк

У Києві жінка з пістолетом намагалась пограбувати банк

Доповнено
У Києві жінка з пістолетом намагалась пограбувати банк
. Скріншот: Суспільне

У Оболонському районі Києва жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк. Її затримали, правоохоронці проводять додаткові слідчі дії. Нападниці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Оболонського районного управління ГУ Нацполіції у місті Києві.

Співрозмовник підтвердив, що на Оболоні на вулиці Автозаводській, 99 була спроба пограбування банку "Укрсиббанк".

"Жінка під погрозою пістолета, кинула також якусь запальну суміш у відділенні й намагалась забрати гроші, співробітники (банку — ред.) віддали ці гроші", — повідомив правоохоронець.

Читайте також: Захоплення банку в Києві: нападнику висунуто підозру в тероризмі

За його словами, жінку затримали на виході співробітники поліції, наразі проводяться слідчі дії. На місці працюють лабораторія, слідчо-оперативна група і керівництво поліції.

Водночас наразі правоохоронці ще не можуть повідомити про особу жінки та мотиви її дій.

Нацполіція
Нацполіція

Як зазначили у відділі комунікації поліції Києва, після повідомлення про розбійний напад на адресу банку негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції, а також профільні служби. Окрім того, черговий ввів спеціальну поліцейську операцію.

"На місці правоохоронці попередньо встановили, що до приміщення банку увійшла  невідома та кинула підпалену пляшку з рідиною, а далі почала погрожувати зброєю і вимагати гроші. працівники установи виконали її вимогу та негайно викликали поліцію, яка за кілька хвилин прибула на адресу та біля виходу затримала зловмисницю", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, на місці продовжують працювати правоохоронці, які опитують свідків та спілкуються із затриманою.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок