У Чернігові ввели обмеження на вакцинацію людей з інших областей

У Чернігові ввели обмеження на вакцинацію людей з інших областей

У Чернігові ввели обмеження на вакцинацію людей з інших областей
. ФОТО: Суспільне Чернігів

Жителів інших областей у Чернігові вакцинуватимуть лише в останню годину роботи пунктів вакцинації. З 15:00 до 16:00. Це відбуватиметься за двох умов. Якщо залишаться вільні дози вакцини та не буде охочих чернігівців зробити щеплення. Про це Суспільному розповів генеральний директор міської лікарні №2 Владислав Кухар.

«Вакцину виділяють для Чернігова і Чернігівської області. Люди можуть вакцинуватися там, де підписана сімейна декларація з лікарем, у себе в регіонах. МОЗ дозволило використовувати вакцину Pfizer у всіх пунктах масової вакцинації в Україні», - прокоментував Владислав Кухар.

За його словами сьогодні до Чернігова щепитися вакциною Pfizer приїхали люди з Києва, Кропивницького, Броварів, Черкас. Черга охочих вакцинуватися стояла на вулиці довжиною у кілька метрів.

Нагадаємо, Чернігів став першим містом в Україні, де щепили вакциною Pfizer у пунктах масової вакцинації. Загалом у Чернігові з четверга працює 5 центрів масової вакцинації. На вихідних вакцину Pfizer можна отримати в ТРЦ “Цум” та “Голлівуд” з 10:00 до 16:00 години. Центри вакцинації на Шерстянці та Масанах працюватимуть з 9:00 до 15:00, там також щеплять Pfizer. Щепитися Короноваком на вихідних можна в будівлі Деснянської районної ради з 9:00 до 15:00 години.

На початок