До Десни приєднався ще один захисник

До Десни приєднався ще один захисник

До Десни приєднався ще один захисник
. ФОТО: ФК "Десна"

ФК «Десна» підписала контракт зі ще одним гравцем – захисником Євгеном Цимбалюком. Про це Суспільному повідомила пресслужба футбольного клубу.

Цимбалюку – 25 років. Грав у донецькому «Олімпіку», є вихованцем цього ж клубу. Виступав і в молодіжному, і в основному складі у Прем'єр-лізі.

До Десни приєднався ще один захисник
До Десни приєднався ще один захисник. ФОТО: ФК "Десна"

Під час гри у складі «Олімпіку» проти «Минаю» у лютому, в рамках 16 туру УПЛ, отримав травму ноги, зіткнувшись із нападником закарпатців Антоном Шиндером. Ця ситуація вивела його з гри більш, ніж на три місяці.

Контракт із захисником підписали терміном на два роки. Євген вже тренується з командою та встиг зіграти в трьох товариських матчах за Десну.

Нагадаємо, «Десна» вже підписала контракт із захисником Олександром Сафроновим, лівим захисником Євгеном Селіним та півзахисником Тарасом Завійським.

Як відомо, що в міжсезоння через закінчення контрактів команду покинули декілька гравців. Серед них Максим Імереков, Андрій Мостовий, а в Юхима Коноплі завершився термін дії орендної угоди. Також до полтавської Ворскли приєднався естонський захисник Йоонас Тамм. Захисник Павло Полегенько перейшов до ФК «Інгулець».

Читайте також:

У літнє міжсезоння чернігівську «Десну» покинули 14 футболістів

На початок