ДТП на Хмельниччині: одна людина загинула, двоє перебувають у важкому стані

ДТП на Хмельниччині: одна людина загинула, двоє перебувають у важкому стані

ДТП на Хмельниччині: одна людина загинула, двоє перебувають у важкому стані
. Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

На Хмельниччині у результаті дорожньо-транспортної пригоди, у якій водій не впоравшись з керуванням допустив з'їзд у кювет, загинула одна людина. Також у результаті ДТП травмувалося двоє пасажирів, наразі вони перебувають в лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автопригода сталася 14 липня близько 21:00 поза межами села Велика Березна Шепетівського району.

"По прибуттю встановлено, що легковий автомобіль "ВАЗ 211014" знаходиться в кюветі. В автомобілі перебувало троє людей: 42-річний водій, 33-річний та 44-річний пасажири. Усі вони знаходилися без свідомості, але з ознаками життя", - кажуть рятувальники.

Додають, травмованих з автівки довелося діставати за допомогою спецінструментів.

"Трьох потерпілих з легкового автомобіля та передано працівникам швидкої допомоги. Водій в процесі надання медичної допомоги працівниками швидкої допомоги помер на місці ДТП. Пасажири каретою швидкої допомоги у важкому стані, без свідомості та з численними травмами різного типу тяжкості, були доставлений до Полонської ЦРЛ", - повідомили надзвичайники.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 286 Кримінального Кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Слідство триває, встановлюються усі обставини події.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Хмельницького та області

На початок