На Полтавщині зі ставка витягли тіло жінки

На Полтавщині зі ставка витягли тіло жінки

На Полтавщині зі ставка витягли тіло жінки
. Суспільне Полтава

З водойми на Полтавщині рятувальники дістали труп жінки. Її шукали як безвісти зниклу. Ознак насильницької смерті на тілі не виявили, повідомили в обласному управлінні поліції.

13 липня близько 18:00 у селі Стасі Полтавського району працівники пожежно-рятувальної частини витягли зі ставка тіло 69-річної жінки. Рятувальників на місце події викликали працівники поліції, розповіла речниця надзвичайників Полтавщини Світлана Рибалко.

Як повідомила речниця поліції Полтавщини Поліна Ларіна, увечері 12 липня до поліції звернулися родичі цієї жінки й повідомили про те, що вона пішла з дому близько 15:00 і не повернулася. Поліцейські, кінологи та місцеві жителі почали огляд території й переглянули відео з камер. На ньому побачили, що жінка пішла в бік ставка. На березі виявили речі жінки, а у ставку побачили її тіло. Тоді й викликали рятувальників.

Під час попереднього огляду ознак насильницької смерті на тілі не виявили. Для встановлення остаточної причини смерті труп направили на судово-медичну експертизу, розповіла Поліна Ларіна.

Розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті «Умисне вбивство».

З початку року на Полтавщині потонули 27 людей.

На початок