Відразу сказав, що буде моєю дружиною: історія сім'ї черкаських фельдшерів

Відразу сказав, що буде моєю дружиною: історія сім'ї черкаських фельдшерів

Відразу сказав, що буде моєю дружиною: історія сім'ї черкаських фельдшерів
. Суспільне Черкаси

Історія сім’ї Афонасьєвих із Черкас схожа на сценарій кінофільму — так кажуть самі Богдан і Тетяна. Про те, що вона буде його дружиною, він сказав їй у перший день знайомства. Вона ж сприйняла це за жарт. Два роки тому пара побралася й нині виховують донечку. До Дня родини, який відзначають в Україні сьогодні, 8 липня, про запоруку щасливої сім’ї вони розповіли Суспільному.

atvsks tlq
Суспільне Черкаси

Тетяну і Богдана об’єднала професія. Чоловік і дружина – фельдшери швидкої допомоги.

"Я хочу зробити альбом типу полароїдні фото, щоб було гарно. Перше фото, яке зробили спільне на швидкій буде в цьому альбомі", — додала Тетяна.

atvsks tlq
Суспільне Черкаси

Першу зустріч у деталях пам’ятають обоє. Вона – новенька, а він її наставник.

"Він ще в перший день сказав мені – я на тобі женюсь, а потім ми почали сваритися", — поділилась Тетяна.

Богдан підтвердив, що спочатку стосунки не складалися. Постійно сперечалися, а згодом Тетяна взагалі вирішила змінити роботу.

"Вона із самого спочатку мені сподобалася, можливо, я неправильно обрав підхід до знайомства. Вона мені усім подобається — краса її, доброта", — додав Богдан.

atvsks tlq
Суспільне Черкаси

Тетяна розповіла: усе ж бути разом за них вирішила доля. Вони почали ділити усе на двох, тобто зміни на екстренці, відпочинок і побут:

"У нас немає такого, що хтось повинен чи повинна. Щось десь я не встигаю, то він прийде доробить, йому потрібна допомога – я допоможу".

atvsks tlq
Суспільне Черкаси

Сім’єю стали ще до того, як отримали свідоцтво про шлюб. Та найбільше це відчули, коли зрозуміли, що будуть батьками донечки.

"У нас як сталося, ми сьогодні взяли собаку, а завтра я дізналася, що вагітна. Трішки шоковані були. Коли з’явилася мала дитина, собака почала ревнувати. Маленька дитина кричить, собака робить шкоду, чоловік на роботі. Я хапалась за голову", — розповіла Тетяна.

Богдан додав, що спочатку був шок, а потім – ейфорія:

"Коли дізнався, що буду батьком, був на сьомому небі від щастя, а ще більше, коли поклав донечку собі на груди, щастя не передати, я дуже щасливий і хочу ще".

atvsks tlq
Суспільне Черкаси

За словами Богдана, розраховувати одне на одного у будь-яку хвилину – те, без чого не може існувати родина. І скільки б проблем не було, коли ви разом – усе під силу.

"У мене такий характер, що я намагаюся перевести у жарт, можливо це допомагає, а так, то головне розуміти одне одного", — додав Богдан.

Тетяна ж знає ще один секрет:

"У нас залог щастя – як вона сказала, так і буде".

atvsks tlq
Суспільне Черкаси

Богдан поділився, що коли із поцілунком проводжають на роботу, додому хочеться повертатися ще сильніше. І якою б нелегкою видалася зміна, головне, що тебе є кому чекати.

Авторка Ольга Котляр

Повне відео

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок