Аеропорт "Бориспіль" очолить директор запорізького летовища

Аеропорт "Бориспіль" очолить директор запорізького летовища

Аеропорт "Бориспіль" очолить директор запорізького летовища
. фото СБУ

Директор запорізького аеропорту Олексій Дубревський переміг на конкурсі на посаду гендиректора міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

Олексій Дубревський має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаінфраструктурою. Зокрема, у різні періоди він працював у таких компаніях як у LufthansaAG, КП "Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С.С. Прокоф’єва", "Міжнародний аеропорт Рас-Ель-Хайма" (ОАЕ). Останні два роки Дубревський перебував на посаді директора КП "Міжнародний аеропорт Запоріжжя".

Серед першочергових завдань нового гендиректора, згідно з повідомленням Мінінфраструктури, – поліпшення сервісу таксі при аеропорті, розвиток безбар’єрності для маломобільних груп населення, створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників.

"У сфері державних послуг Міжнародний аеропорт Бориспіль має стати еталоном наслідування для національних підприємств. Першочергово це стосується забезпечення комфорту та безпеки подорожуючих. Також серед ключових пріоритетів — розширення мапи польотів і вихід на український ринок нових авіаперевізників", – повідомив Володимир Жмак, Голова Наглядової Ради Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Що відомо

  • Наглядова рада аеропорту Бориспіль оголосила конкурсний відбір на посаду гендиректора 12 травня 2021 року
  • До жовтня 2020 року гендиректором аеропорту Бориспіль" був Павло Рябікін, який після звільнення очолив Держмитслужбу.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок