Пожежа у квартирі в Полтаві: на місці виявили труп, евакуювали 17 людей

Пожежа у квартирі в Полтаві: на місці виявили труп, евакуювали 17 людей

Пожежа у квартирі в Полтаві: на місці виявили труп, евакуювали 17 людей
. Назарій Никончук

У Полтаві під час гасіння пожежі в п’ятиповерховому будинку рятувальники евакуювали 17 людей. На місці пожежі виявили тіло чоловіка. Його направили на судово-медичну експертизу, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Пожежа сталася 1 липня близько другої години ночі. Загорілася квартира на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у провулку Гната Хоткевича, що в Полтаві.

17 мешканців цього будинку рятувальникам довелося евакуювати.

"Уночі прокинулись від запаху диму, і був звук потріскування, як скло лопається. Виглянули у вікно,думали, що у дворі хтось щось палить. А з нижнього вікна вже дим - і аж вогонь. Чоловік бігом до сусідів у двері стукати, я за телефон – викликати пожежних. Спустилась двері відкрила в під’їзд. Паніка, звісно. В мене бабуся, яка по квартирі важко переміщається. То дякуємо пожежним, вони допомогли нам її винести. Я б її не донесла", – говорить мешканка будинку Тетяна Присяжнюк.

"Спали і чую, що іскри летять, звук такий незрозумілий. Відкриваю штори, а там іскри, вода. Пожежні на тому боці були, і на іншому. Бігом схопила дитину, у чому були – вибігли. Купа людей, машин, кричать горять", – каже мешканка будинку Анастасія Шевченко.

На місці пожежі рятувальники виявили тіло 49-річного сина власника квартири. Для встановлення причини смерті його направили в обласне бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті, розповіла речниця надзвичайників Полтавщини Світлана Рибалко.

Ймовірна причина пожежі − коротке замикання електромережі.

Протягом 30 червня на Полтавщині сталося п`ять пожеж.

На початок