Служба підтримки Apple заговорила українською мовою

Служба підтримки Apple заговорила українською мовою

Служба підтримки Apple заговорила українською мовою
. Ілюстративне фото: Unsplash

Офіційна служба підтримки Apple в Україні з 28 червня додала українську мову. Відтепер при зверненні в Apple Support користувачі продуктів можуть отримати необхідну консультацію з того чи іншого питання українською.

Про це повідомляє профільне видання ITC.

До цього українських користувачів обслуговували за замовчуванням російською, а власників американських облікових записів — англійською.

Як пише видання, близько двох тижнів тому при вхідному дзвінку від російськомовної служби підтримки повідомлення-попередження про запис дзвінка почало програватися українською. Повноцінне замовлення дзвінка для України служба підтримки Apple запустила з 28 червня.

Щоб отримати консультацію або допомогу щодо технічних питань, потрібно попередньо надіслати онлайн-запит, вибравши його тему в переліку. Після цього з користувачем зв’яжеться співробітник підтримки.

Що відомо

  • Компанія Apple хоче навчити свого голосового помічника Siri розуміти та відповідати українською мовою. Для цього на своєму сайті вона розмістила оголошення про пошук аналітика анотацій.
  • Дві українські студії приєдналися до партнерської програми стрімінгового сервісу Netflix. Вони дублюватимуть контент українською мовою.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок