У Хмельницькому змагалися військові-рибалки

У Хмельницькому змагалися військові-рибалки

У Хмельницькому змагалися військові-рибалки
.

16 військовослужбовців – учасників АТО/ООС взяли участь у фестивалі-турнірі з риболовлі «Кубок патріотів», що відбувся у Хмельницькому. Про це Суспільному розповів організатор змагань, голова громадської організації «Мрія» Костянтин Кулик. За його словами, такий захід для військовослужбовців в місті відбувається вдруге, приурочений він до Дня Конституції.

Військовослужбовець Володимир Ковальчук на фестивалі вперше. Каже, риболовля – його хобі, тому вирішив долучитись до змагань, тим паче, погода краща, ніж в минулі дні. Додає: для військовослужбовців це можливість відволіктися від робочих буднів.

Військовий журналіст Андрій Агєєв розповідає: риболовлею захоплюється з дитинства, в подібних змаганнях раніше участь брав, сподівається на перемогу.

"Навіть буває, за п’ять хвилин до свистка можна виграти ", - каже військовий.

Військовослужбовець Олександр Шевчук на змаганнях вдруге. Злових кілька рибин, але вражень набрався більше. Він виграв в номінації «Найбільша рибина» та посів друге місце.

Засновник фестивалю-турніру Костянтин Кулик каже: минулого року започаткували змагання з хижої риби. Учасники мають право ловити рибу на одну вудку, змагання тривають п’ять годин. Фестиваль вирішили проводити щорічно.

Після закінчення змагань зловлену рибу учасників зважують, визначають призові місця. В цьому році у фестивалі-турнірі «Кубок патріотів» перемогу здобув військовослужбовець Віталій Лівіцький.

Змагання відбувалися на ставку в мікрорайоні Дубове, біля пам’ятного каменя захисникам України. Наступні змагання планують проводити восени, до Дня Захисника України.

На початок