Пожежа на меткомбінаті в Кам’янському: двоє працівників у критичному стані

Пожежа на меткомбінаті в Кам’янському: двоє працівників у критичному стані

Оновлено

На території металургійного комбінату в Кам’янському на Дніпропетровщині 24-го червня сталася пожежа. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в області.

Двоє чоловіків 50 та 20 років, які є працівниками підрядної організації, шпиталізовані. Їх доправили до Дніпропетровського опікового центру з попереднім діагнозом опіки 90% тіла. Стан пацієнтів оцінюють як критичний.

За даними рятувальників, займання виникло в окремій будівлі цеху, де розташоване гідравлічне обладнання. Горіло мастило, вогонь пошкодив обладнання.

Як повідомив Суспільному керівник 35-го державного пожежно-рятувального загону Дмитро Водоп'ян, площа пожежі склала два квадратні метри, на гасіння займання пішло 10 хвилин.

Причини пожежі з'ясовують, про них обіцяють повідомити завтра, 25 червня.

За фактом пожежі поліція відкрила кримінальне провадження. за частиною 2 статті 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України, поінформували в пресслужбі обласної поліції.

У пресслужбі підприємства підтвердили сам факт займання в цеху. За даними з комбінату, пожежа сталася через недотримання протипожежних норм.

"24 червня у турбінному цеху ТЕЦ Дніпровського меткомбінату підрядна організація проводила роботи з технічного обслуговування турбоповітродувки №5. Через неправильне поводження з вогнем сталося загоряння спецодягу, внаслідок чого два робітника підрядника отримали опіки. Причини загоряння встановлюються комісією спеціального розслідування", мовиться в повідомленні комбінату.

Читайте також

  • На Дніпропетровщині ліквідували займання двох тонн сіна
  • ДТП на Дніпропетровщині: двоє людей загинуло, вісім – травмувалися

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок