"Не хотів битися зі зручним опонентом". Василь Ломаченко - про найближчий бій з японцем Накатані

"Не хотів битися зі зручним опонентом". Василь Ломаченко - про найближчий бій з японцем Накатані

"Не хотів битися зі зручним опонентом". Василь Ломаченко - про найближчий бій з японцем Накатані
. https://www.boxingscene.com/

Український боксер - про те, чому обрав саме цей варіант наступного бою.

Василь Ломаченко наприкінці червня уперше вийде на ринг у 2021 році. На українця очікує японський боксер Масайоші Накатані - про бій з ним вдалося домовитися ще наприкінці квітня.

Бій із Накатані стане для українського боксера першим з моменту поразки Теофімо Лопесу у жовтні 2017-го. Тоді у титульному поєдинку Ломаченко втратив свої чемпіонські титули WBA, WBO та WBC.

Читайте також: Бій Ломаченко - Накатані офіційно затверджено: дата поєдинку

Тривалий час ім'я майбутнього суперника Ломаченка було невизначеним. Однак у підсумку ним став японець Накатані - боксер, який за всю професійну кар'єру зазнав однієї поразки - також від Теофімо Лопеса.

Український боксер перед поєдинком проти Накатані дав інтерв'ю порталу BoxingScene, у якому розповів, чому саме обрав у суперники японця та чого очікує від поєдинку.

  • Про вибір на користь Накатані

"Я не хотів битися зі зручним суперником. Цей хлопець створив серйозний супротив Теофімо Лопесу, і я добре підготувався до цього виклику".

  • Що надихнуло на бій з Накатані

"Що мене надихнуло на цей поєдинок - так це те, що я тільки-но втратив усі свої титули. Мені потрібно було розпочинати все з початку, і я хотів зустрітитися з топ-суперником".

  • Яким оцінює рівень Накатані

"Він дуже сильний та високий, а також має довгі руки. У нього є досвід виступів на високому рівні, і він це показав у конкурентому бою з Лопесом, а також тоді, коли зміг перемогти Фелікса Вердехо. Це чудовий виклик для мене. Завжди націлений на те, щоб битися із боксерами найвищого рівня".

Підготовку до поєдинку українець закінчив у суботу, 19 червня, про що повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Для Ломаченка бій проти Накатані повинен стати першим із трьох запланованих у 2021 році. Саме це прописано в його угоді з Top Rank, яка спливає у 2022 році.

Бій Ломаченко - Накатані відбудеться в ніч з 26 на 27 червня у Лас-Вегасі.

Хто такий Масайоші Якатані

  • 32-річний японський боксер. В активі Якатані 20 боїв: 19 перемог (13 - нокаутом) і 1 поразка.
  • Єдиної поразки Якатані зазнав у поєдинку із Теофімо Лопесом у 2019 році (одностайне рішення суддів).
  • В 2020 році японець повернувся у бокс, перемігши нокаутом пуерториканця Фелікса Вердехо в бою за міжконтинентальне чемпіонство за версією WBO.
На початок